Факультет філології та журналістики КДПУ Вівторок, 14.05.2024, 04:50
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайта

Наше опитування
Як часто Ви користуєтесь Інтернетом?
Всього відповідей: 848

Головна » 2010 » Жовтень » 29 » Вмикайте «Файна ТВ» і «Параска ТВ» - там вас покажуть
Вмикайте «Файна ТВ» і «Параска ТВ» - там вас покажуть
10:08
Раніше журналістські групи відрізнялися своєю балакучістю, вмінням ставити більше запитань, ніж отримувати відповідей, подекуди неадекватністю, суцільним креативом і демократизмом, а в народі – просто лінощами) Але врешті-решт і їм випала нагода внести щось своє у тихе й розплановане на кілька десятиліть філфаківське життя.
Отож, який він – КВК від журналістів? Скажу відверто – без синтаксису, першої і другої палаталізації, літературних «вихилясів» – щось незвичне і дивне. Але журналісти, хоч і з дещо іншого тіста, але не поступилися ні вигадливістю, ні винахідливістю, ні кмітливістю.
Три команди першого, другого і третього курсу змагалися за пальму першості у двох турах. Під час першого – команди мали представити себе, у другому під кодовою назвою «МКР» - показати невеличкі пантоміми, завданням команд-суперників було відгадати їх.
Контролювало ситуацію без утисків цензури й редакторського втручання почесне журі, в яке входили Наталя Миколаївна Фенько, Василь Васильович Бондар, Олена Олександрівна Семенець, Ірина Вікторівна Холявко, Ірина Анатоліївна Ткаченко. А допомагала їм у цій нелегкій справі ведуча дійства – Ірина Юріївна Круть.
На початку змагання між капітанами команд було проведене жеребкування, у ході якого визначилась послідовність появи учасників.
Першою до уваги глядачів була представлена команда «Четверта влада», яка своєю емоційністю, вигадливістю, оригінальністю, акторською грою полонила примхливі серця, як журі, так і глядачів. «Параска ТВ» з екстравагантною ведучою Марусиною, невгамовним Сидором Соломою і не менш колоритною бабусею вразили, мабуть, всіх своїм запалом, креативністю й майстерністю.
Команда «Мажори» наповнила залу своєю привітністю, витонченим гумором і наївністю. Хоч вони ще першачки, проте трималися достойно. Їхні жарти були вдалими, точними і справили на публіку позитивні враження. Молодці, так тримати!
Третьокурсники заінтригували ще з самого початку назвою команди – «Гоголь-Короленко». А потім зачарували – стриманою Зиновією Пипкою, скаженою Інокентією Бестією, всезнаючими прибиральницями і, звісно ж, поетичним Антоном і його «багінею» – Марічкою.
Другий тур змусив учасників команд згадати журналістські терміни, гімнастичні рухи і вміння швидко орієнтуватися. Кому вдалося, а кому ні – все чесно зафіксувало журі.
Результати журналістських дружніх змагань такі: друге місце зайняли «Мажори», перше було розподілене між командами «Четверта влада» і «Гоголь-Короленко». Отож, перемогла дружба! А як інакше могло бути?
Переможці отримали солодкі призи, ну, а потім (може) й на горіхи отримають. Це, звісно ж, жарт. Хоча у кожному жарті є частинка правди).
Живи спокійно, країно! Ми, як майбутні журналісти, тепер не тільки проінформуємо всіх, а ще й зуміємо навіть у найкритичнішій ситуації розвеселити.
 
За лаштунками стояла і натхненно все нотувала
Олеся Копецька
Просмотров: 979 | Добавил: Editor | Рейтинг: 4.0/2 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма Входу

Календар новин
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Web-портал факультету

Статистика

Copyright KSPU © 2024