Факультет філології та журналістики КДПУ Понеділок, 13.05.2024, 23:02
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайта

Наше опитування
Як часто Ви користуєтесь Інтернетом?
Всього відповідей: 848

Головна » 2010 » Жовтень » 29 » Учімо найсвятішого
Учімо найсвятішого
13:44
 
28 жовтня 2010 року відбулася презентація методичного посібника "Учімо найсвятішого", укладачами якого стали декан факультету філології та журналістики Людмила Кричун та завідувач кабінету української мови і літератури Кіровоградського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Василь Нудний. У посібнику представлені найкращі зразки уроків з мови, літератури, позакласні заходи, розроблені й апробовані вчителями-методистами у власній практичній діяльності.
На свято до нас з’їхалися вчителі-методисти, чиї доробки ввійшли до збірника, а також інші вчителі-філологи з усієї області. Презентація стала своєрідним науково-методичним семінаром з актуальних проблем викладання української мови й літератури в школі. З глибокою пошаною й вдячністю виголошували свої промови Чернешенко Тетяна Андріївна, учитель-методист української мови і літератури НВК "Бобринецька гімназія" – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1, Щербина Світлана Василівна, учитель-методист української мови і літератури Созонівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Кіровоградського району, Плітко Валентина Лаврентіївна, учитель-методист української мови і літератури Світловодської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2. А поруч були студенти четвертого курсу, котрі, тамуючи подих, вслухалися в кожну фразу досвідченого вчителя, намагалися почути відповідь на багато, може, ще не поставлених запитань. Разом з тим наші студенти взяли активну участь в обговоренні порушених проблем, відшукуючи кожен для себе відповідь на єдине, на наш погляд, питання – як стати такими, як ці Вчителі…
Далі розмова плавно перейшла в русло продовження себе в наступних поколіннях. Хочеться вірити, що кожен із цих відомих в області вчителів виховає собі достойну зміну, посіє в душі своїх учнів зерно навчителя й за руку приведе до нас на факультет найдостойнішого, найрозумнішого, чиє серце зворушене українським словом, і в якому є місце для любові до дітей.








Просмотров: 904 | Добавил: Editor | Рейтинг: 5.0/2 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма Входу

Календар новин
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Web-портал факультету

Статистика

Copyright KSPU © 2024