Факультет філології та журналістики КДПУ Понеділок, 29.04.2024, 02:03
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайта

Наше опитування
Як часто Ви користуєтесь Інтернетом?
Всього відповідей: 848

Головна » 2009 » Березень » 27 » «Супер-студентка 2009»
«Супер-студентка 2009»
00:50

Весна-красна… Прийшла й одним подихом збудила все до молодого життя,  до радості. А ще запалила в людях бажання краси, задовольнити яке легко вдалося глядачам конкурсу «Супер-студентка 2009».

Десять юних «німф» довели, що справжня студентка не тільки розумна, а й дуже красива. Поборотися дівчатам було за що, адже на переможицю чекали ґарантована участь у наступному конкурсі «Міс Кіровоград-2009» та абонемент на безкоштовний вхід до нічного клубу «Провокатор». Та й, окрім вище згаданих трофеїв, (між нами-дівчатами) приємно просто цілий рік хизуватися перед подружками короною найкращої, та й не тільки перед подружками… Як доводить практика, глядачів було т-а-а-к чимало, що я – бідна кореспондентка – насилу пробилася крізь натовп хлопців, охочих побачити своїх сверсниць-красунь.

Оцінювати студенток-богинь взялися високоповажні «Паріси»: перший помічник проректора з виховної роботи – Михида Сергій Павлович; голова профспілки студентів КНТУ, арт-директор нічного клубу «Провокатор» - Кур’ян Андрій; голова кіровоградської обласної організації «Батьківщина молода» - Колісніченко Роман та художній керівник хореографічного ансамблю «Арт» - Ігор Спінул. А щоб чоловіки зовсім не розгубилися від феєрверку краси, завершила список членів журі представниця страхової компанії «Вексель».

Отож – трохи про саму програму.

Мистецький факультет представила його культорг - мрійлива й талановита Шумейко Анна. Особливо захоплюючою була авторська пісня студента мистецького Євгена Скрипника у виконанні Ані та її друзів.

Ми-ФІЛФАКІВЦІ, пишаймося! Наша розкішна Жаліс Катя своїми неперевершеними піснями-танцями довела всьому університету, що філфак просто-таки фонтанує всебічно розвиненими талантами! Так тримати, Катюшо!

Третьою на сцену вийшла Царькова Яна – студентка психолого-педагогічного факультету. Представлення-«кастинг» на психпеді, очевидно, вже стало доброю традицією. Не знаю, як кому, а мені – поціновувачці fashion – запам’яталися Янині хутра.

Інмов, як завжди, виділився. Цього разу тим, що виставив аж двох красунь: романтичну Гарбузенко Оксану, яка просто полонила серця глядачів своїм карнавальним купальником, та незламну Михайлову Тетяну, яка, не зорієнтувавшись напочатку, не засмутилася і достойно продовжила боротьбу, подарувавши присутнім запальний східний танок.

Фізвосп знав, чим підкупити публіку: краса + звання «майстер спорту з художньої гімнастики» = 100-відсотковий прорив. Шевченко Анастасія – тут коментарі зайві.

Почесними гостями свята стали студенти коледжу статистики – вони показали справжню дружність (у залі був присутній ледь не увесь коледж) та згуртованість – колективні номери а-ля народний стиль, частівки та Осадча Дар’я – наймолодша учасниця конкурсу і від того нічим не гірша, а, може, - навпаки… Адже, як відомо, чим менше років красуні, тим більше вона цінується.

Ну не можу не зізнатись у своїх давніх (а саме - однокласницьких) зв’язках з Дьоміною Катею, учасницею з фізмату. Граціозність виступу, чарівний купальник в стилі «Чунга-Чанга» - впізнаю нашу запальну веселунку Катрусю.

Розкішна модель з істфаку Щорба Дар’я вирізнялася не тільки параметрами, а й професійністю. До того ж, студенти істфака на чолі з Н.І.Біденко чимало попрацювали над тим, щоб їх конкурсантка була «the best». І їм це вдалося – презентація Power Point, що складалася з Дашиних фото, справила потрібний ефект.

Коли глядачі почали вже потихеньку стомлюватись від ТАКОГО нечуваного потоку краси, представниця  ПГФу розворушила люд своїм неперевершеним вокалом, а журі – запальним танком-експромтом з їх членом Колісніченком Романом, якому, вочевидь, власний виступ теж припав до душі.

СТОП!!!

Невже я ще й словом не обмовилася про ведучих?! Це в мене помилка чисто механічна – статтю якраз з них і треба було починати: культорг нашого факультету Каєнко Анюта та студент фізмату Шмалько Костя продемонстрували бездоганне вміння триматися на сцені невимушено і, погодься, шановний читачу, парочка легко може втерти носа будь-яким сучасним розпіареним шоу-зіркам телебачення.

Ґалантний Костя та харизматична Аня, яка  ненароком затьмарила собою всіх конкурсанток, - вибуховий дует, що розважав публіку під час визначення переможиці, як міг. Каєнко спокійно перетворювала технічні неполадки на сценарійні жарти і по-дитячому невимушено приймала компліменти в свою адресу, що долітали з усіх сторін, а Костик в усьтому підтримував свою епатажну колегу.

І ось… нарешті… інтригу розкрито!

Красуні розподілили місця наступним чином: 3-тє місце – Щорба Даша, Шумейко Аня; 2-ге місце, затамуйте подих, - Жаліс Катерина!!! І супер-студентка 2009 – Шевченко Анастасія!

Ох і нелегка ж місія випала на мужні плечі журі! Але не дивлячись на всю складність завдання, всі залишилися задоволеними – і учасники, і глядачі, в складі яких, до речі були ректор та представники викладацького складу майже всіх факультетів, за що їм щире спасибі!

«Победитель будет прав, проигравший – просто жить…»,  -  тож нехай «се ля ві» всміхається усім прекрасним студенткам разом з весняним сонцем!

 

Ларченко Марія

Факультет філології та журналістики

1-ий курс

Просмотров: 1893 | Добавил: ff-kspu | Рейтинг: 3.5/6 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма Входу

Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пошук

Web-портал факультету

Статистика

Copyright KSPU © 2024