Факультет філології та журналістики КДПУ Понеділок, 29.04.2024, 09:01
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайта

Наше опитування
Як часто Ви користуєтесь Інтернетом?
Всього відповідей: 848

Головна » 2011 » Квітень » 12 » Житомирський запал - кіровоградцям
Житомирський запал - кіровоградцям
18:09

Палітра студентського життя, як відомо, складається не тільки з протирань штанів-спідниць на парах, паломництва до бібліотек і смачних пиріжків, а й цікавих концертів, вечірок, переглядів кінофільмів. Зрештою, з усього того, що робить життя багатогранним і повноцінним. Звісно, то неабияка розкіш піти на концерт, коли наступного дня у тебе кілька практичних і модульна контрольна. Але сміливці є, і привід для них знайшовся відповідний.

У нашому місті чомусь занадто мало культурних подій, які б могли сколихнути серця, збайдужілі від буденності, щоденної коловерті подій. Приємно, що все ж таки ми знаходимо час і можливість відвідати дійства, які надихають, дають надію на краще. Але залишимо пафос і просто ще раз поринемо в атмосферу дивовижного співу, запального танцю і радості, яку подарували нам творчі колективи Житомирської обласної філармонії.

Бути українцями – модно. Цю істину вкотре довів Поліський ансамбль пісні й танцю «Льонок», захопивши глядачів неймовірними творчими постановками і зачарувавши гумором і енергійністю.

Втілення жіночності, сердечності, мудрості й вишуканості – все це про тріо бандуристок «Росава» у складі заслужених артисток України Надії Недашківської, Людмили Нестерук та артистки Наталії Васильєвої. Пісня «Як я люблю тебе» настільки чуттєво була виконана, що не залишила нікого байдужим. У ній переплелися радість зустрічі й сум прощання, палкі кольори кохання і  пастель відстані.

Хорова капела «Орея» вразила спектром творчих композицій – від елегійної «Коляди» до енергійного «Польоту джмеля» і палкої «Голубки» Себастьяна Ірадієра.

Змусили серце битися частіше солісти Житомирської філармонії. Крики: «Браво!» - викликала своїм вокалом молода солістка Ліна Шеремет, адже їй вдалося  заполонити  увагу глядачів своєю харизмою і глибинною піснею «Крила». Артем Кондратюк зізнався присутнім у пісні «Тебе не зрозуміти» в тому, що жіноцтво – воістину загадкове, воно причаровує вродою і губить словами.

Апогеєм дійства став виступ ансамблю «Древляни». Їхнього драйву вистачило, щоб кожен у залі почав підспівувати і пританцьовувати. А на питання соліста: «Ну, що? Ще співати?» - зал, захлинаючись від енергетики й фантастичного виконання, одноголосно відповідав згодою. Здавалося, це могло тривати вічність. Але ансамбль, певно втомився, і закінчив свій виступ.

Концерт Житомирської обласної філармонії пройшов гучно і весело, так що руки боліли від аплодисментів, обличчя – від посмішок, а горло – від співів.

Усім творчим колективам підспівувала

Олеся Копецька

Просмотров: 996 | Добавил: Editor | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма Входу

Календар новин
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пошук

Web-портал факультету

Статистика

Copyright KSPU © 2024