Факультет філології та журналістики КДПУ Субота, 04.05.2024, 22:03
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайта

Наше опитування
Як часто Ви користуєтесь Інтернетом?
Всього відповідей: 848

Головна » 2010 » Березень » 16 » Оздорови суспільство
Оздорови суспільство
09:53

Тема здоров’я хвилює кожного з нас. Здоров'я, і не лише фізичне, впливає на всі сфери суспільного життя.
Тому Фонд Конрада Аденауера спільно з Фондом Віталія Кличка вирішили звернутися до української молоді з проханням написати есе на тему «Оздорови суспільство», однойменного до самого проекту.
Небайдужих виявилось близько 200 чоловік. Та лише п’ятдесятьом вдалося окреслити проблему та запропонувати свої дієві ідеї щодо оздоровлення суспільства. Молодь розуміє, що спершу треба починати з себе. Лиш після цього рекомендувати щось іншим.
Кіровоградську область представляла студентка факультету філології та журналістики КДПУ імені В. Винниченка Олена Литвиненко. Вона разом зі своїми колегами із Харкова, Донецька, Сімферополя та Черкас запропонували свій проект соціальної реклами «Ввімкни світло на 10000 ват», який будуть втілювати в життя на своїх малих батьківщинах.
Проект присвячений соціальній рекламі, тож молоді люди шукають своїх однодумців, які б могли допомогти їм втілити в життя свої ідеї.
Найвдалішому проекту, який буде реалізований найближчі півроку, вдасться відвідати Німеччину, обмінятися досвідом зі своїми молодими колегами та побачити власними очима бій Віталія Кличка!
Що ж до самого проекту, то учасники не лише слухали рекомендації, як створювати проекти, вивчали технологію роботи в «Open Space», а й встигли познайомитися з самим Віталієм Кличком, журналісткою Іванною Коберник, німецьким послом Гансом-Юрґеном Гаймзьотом. А також відвідали засідання Фонду Конрада Аденауера в Українському домі. Це лише маленький список програми для учасників. Вона була насичена та неймовірна цікава.
Останнього дня п’ять найкращих проектів, на думку учасників, дали на розгляд свої ідеї спеціальному журі, до складу якого входили  телеведуча Іванна Коберник, голова Фонду Конрада Аденауера Ніко Ланге, літературознавець Микола Жулинський, засновник благодійного фонду «Доброта» Яков Рогалін та президент «Творчого Центру ТЦК» Любов Паливода. Учасники отримали кваліфіковані рекомендації з покращення своїх проектів, які вони обов’язково втілять у життя.
Цей проект є доказом того, що все-таки українська молодь не є байдужою до свого майбутнього.
Олена Литвиненко
Просмотров: 830 | Добавил: Editor | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма Входу

Календар новин
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пошук

Web-портал факультету

Статистика

Copyright KSPU © 2024