Факультет філології та журналістики КДПУ Понеділок, 29.04.2024, 06:50
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайта

Наше опитування
Як часто Ви користуєтесь Інтернетом?
Всього відповідей: 848

Головна » 2011 » Березень » 15 » Наша нова весна
Наша нова весна
15:44

Наша нова весна прийшла, погодьтесь, зовсім несподівано. Просто відібрала у зими, що вже так усіх стомила, свої права. 

А знаєте, хто допоміг Їй у цьому? – Правильно! Це були красуні-першокурсниці з філфаку. 2 березня 2011 року в  Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім. О. М. Бойченка зібралися представниці прекрасної статі з 12-ої та 14-ої груп нашого факультету, щоб позмагатися за гордий титул «Дівчина-весна».

Організаторами такого свята для нас стали Ткаченко Світлана та Дащенко Тетяна – працівники відділу абонементу бібліотеки.

Отже, перейдемо безпосередньо до конкурсної програми. Дівчатам було потрібно прийти вже готовими командами, що вони й зробили (12-та група стала відповідно «Квітковою феєрією», а 14-та – «Букетом мрій»). Спочатку представилися у першому турі під назвою «Де гурт, там і сила». Далі - інтелектуальний конкурс «Як зберуться тучки в кучки, буде громовище», в якому юні розумниці мали змогу вразити присутніх своєю філологічною ерудицією, компонуючи з поданих уривків фраз цілі приказки й прислів’я.

А поки непідкупне журі (у складі директора Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М. Бойченка, директора Кіровоградської дитячої музичної школи ім. Г.Г.Нейхгауза №1, регіонального представника косметичної компанії «Oriflame», представника молодіжної організації ТІМО, що при бібліотеці, та інших ) оцінювало наших красунь, публіку розважали обдаровані учні музичної школи ім. Г.Г.Нейхгауза. Лоліта Рудь душевно заспівала авторську пісню «Посміхнсиь», а Едуард Пастернак запам’ятався довершеним виконанням на акордеоні композиції «Струмочки».

У третій частині «Знаєш – кажи, не знаєш - мовчи» наші інтелектуалки повинні були визначити, про яку квітку читають легенду. Вгадування видалося веселе, якщо чесно. Потім - музична вікторина «У кожного соловя й пісня своя» - щось на кшталт російської «Угадай мелодию», з якою студентки впоралися блискуче. У передостанньому етапі «Одна голова добре, а дві - краще» позмагалися капітани команд Ольга Мосежна та Ольга Галушко. І на закуску – захист перед журі домашніх заготовок-ікебан із квітів – «Очам страшно, а руки роблять».

І ось…Хвилюючий момент підбиття підсумків!

Хоча перемогла й не дружба (перше місце – «Букет мрій», друге – «Квіткова феєрія») - , думаю, переможців і переможених не було насправді, адже усіма оволодів легкий радісний дух весняної ейфорії. До того ж, дівчата отримали приємні подаруночки – абонементи на разове відвідування міського центру здоровя «Драйв» та косметику від «Oriflame». Мало не забула додати: глядачам теж поталанило, власникам «щасливих» стільців роздавали абонементи на відвідування катка «Слайз» - навіть мені дістався!    

 Марія Ларченко

Просмотров: 1046 | Добавил: Editor | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма Входу

Календар новин
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пошук

Web-портал факультету

Статистика

Copyright KSPU © 2024