Факультет філології та журналістики КДПУ Субота, 20.04.2024, 15:32
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайта

Наше опитування
Як часто Ви користуєтесь Інтернетом?
Всього відповідей: 848

Головна » 2011 » Травень » 8 » Фаворити повертаються!
Фаворити повертаються!
21:38

Протягом декількох років чоловіча команда факультету філології та журналістики не знала перемог на спортивній арені університету. Воно й не дивно, адже філологи славляться своїм розумом, красою і найголовніше – дівчатами, яких набагато більше, ніж хлопців.Цьогорічний набір першокурсників лише підкреслив невтішну статистику, адже хлопців, які зараз навчаються на першому курсі філфаку, лише шестеро.

Тому й не дивно, що ніхто не сподівався на вдалий виступ наших хлопців у спортивних змаганнях університету. Але не так сталося, як гадалося. Цього року на спортивній спартакіаді наш факультет постав справжнім міцним горішком, грозою авторитетів, перемагаючи сильні колективи з історичного, математичного, природничо-географічного та інших факультетів КДПУ. Посівши в загальному заліку змагань 3-є місце, наші хлопці довели всім, що факультет філології та журналістики – не тільки жіноча, а й спортивна окраса університету. У змаганнях із футболу, волейболу, баскетболу, настільного тенісу та шахів нам вдавалося перемагати, здобувати призові місця, та посісти у загальному заліку змагань таке омріяне третє місце. Особливо вдало наші хлопці зіграли в теніс, що дало змогу за результатами тенісних змагань посісти друге місце.

Слід сказати, що у змаганнях із футболу, волейболу та шахів чоловічій команді добряче не щастило. Їм не вдалося вибороти перемоги, але вони змусили всіх рахуватися з цьогорічною, міцною командою. Але ці невдачі ніяк не позначились на загальному розташуванні сил у загальній таблиці змагань. Чоловіча команда факультету, пропустивши вперед лише історичний і математичний факультети посіла третє місце у загальному заліку змагань.

Що ж стосується жіночої збірної факультету, то тут перемога не могла вислизнути з рук філфаку. Наші дівчата за результатами спартакіади посіли друге місце, виступивши на змаганнях ще краще від хлопців. Тим самим вони довели, що недаремно викладачі фізичної культури змушували їх виконувати, як здавалось, важкі вправи, бігати, стрибати. Це відразу дало свої позитивні результати.

Студенти залишились задоволеними своїми виступами на змаганнях, які проводилися цікаво, викликавши чималий інтерес як з боку викладачів, так і з боку самих студентів. Надзвичайно корисними ці змагання стали для першокурсників, які відразу ввірвались в активне життя факультету та університету, записуючись до різноманітних секцій та університетських команд, познайомившись із новими людьми та знаходячи друзів по всьому університету. Як не погодитись із твердженням, що спорт об’єднує? Це дійсно так. А ми чекаємо нових змагань, до перемог іде філфак!


Андрій Мороз

Просмотров: 1280 | Добавил: Editor | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма Входу

Календар новин
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пошук

Web-портал факультету

Статистика

Copyright KSPU © 2024